P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

01 d’agost 2006

Concert a Bellmunt / construccions al Priorat


NOTICIES DEL PRIORAT
Concert jove, amb Zapping, Baetúria i Vitruvi, a Bellmunt

EL PUNT. Bellmunt del Priorat – 20/07/06

L'Associació de Joves de Bellmunt del Priorat organitza dissabte un concert gratuït a la plaça Major. Començarà a les dotze de la nit i tocaran Zapping, Baetúria i Vitruvi.

------

Cataluña proyecta este año 60.000 viviendas, un 18,7% más que 2005

La Vanguardia 20/07/2006

El número de viviendas proyectadas en Cataluña durante el primer semestre de este año asciende a 60.000, un 18,7% más que el mismo período del 2005, con un mayor protagonismo de la vivienda colectiva, que crece un 25,5%, frente a la aislada, un 2%, y un retroceso de la adosada del -6,5%.

Por demarcaciones, destacan los fuertes ritmos de crecimiento de viviendas proyectadas en la comarca leridana del Pla d'Urgell (+331,49%, con 781 viviendas), seguida de la también leridana de las Garrigues (+150,61%, 411) y la tarraconense del Priorat (136,67%, 71).

Por el contrario, otras nueve comarcas -las barcelonesas del Alt Penedés, Anoia y Barcelonés; Baix Camp, Baix Penedés, Conca de Barberá y Terra Alta, en Tarragona, la gerundense de la Cerdanya y la del Segriá, en Lleida- han registrado un crecimiento negativo de las viviendas proyectadas en el primer semestre de este año.

--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info