P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

15 de juliol 2006

Priorat - diverses notícies

NOTICIES DEL PRIORAT
Vi del celler del Molar El Punt – 13/07/06

El celler cooperatiu del Molar (Priorat) està treballant en el llançament de vi negre, un vi que s'embotellarà amb la marca Mas del Bast i que diversificarà la producció del celler, que, fins ara, se centrava en l'elaboració d'oli d'oliva verge extra. Mas del Bast es comercialitzarà en ampolles de 75 cl i és un cupatge entre garnatxa i carinyena. En principi, se'n produiran 1.500 ampolles, amb l'objectiu d'arribar a 5.000 en un any, que s'acolliran a la DO Montsant. Precisament, la DO Montsant ha participat aquesta setmana en una acció de promoció de l'agroindústria catalana als Estats Units del DARP.

------

27 comarques es troben en situació de risc molt alt d'incendi

EL PUNT. Barcelona. 13/07/06

Un total de 27 comarques de Catalunya es trobaven ahir en situació de risc molt alt d'incendi i vuit més tenien un risc alt, segons que va informar la direcció general del Medi Natural de la Generalitat.

El Priorat, com passa sovint, estava inclosa dins de les comarques que tenien un risc molt alt d'incendi.

------

La comissaria dels Mossos

El Punt 13/07/06

La comissaria dels Mossos prevista a Reus, per donar cobertura també al Priorat, no estarà construïda fins a la primavera que ve. Així ho va indicar la consellera Tura, que va remarcar que quan la seu estigui construïda «molt probablement la xifra de detencions encara serà superior a l’actual».

Tura també va parlar dels bons resultats de l'operació Sedàs per combatre els robatoris en habitatges i va plantejar la possibilitat de començar a donar per conclòs un operatiu que es va engegar de manera «excepcional» per uns fets que també ho eren i que han aconseguit disminuir-se substancialment. En aquest sentit, va apostar per recuperar el «control reticular per les zones amb un urbanisme difús».
--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info