P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

20 de juliol 2006

Pradell / nous Guardia Civils

NOTICIES DEL PRIORAT
El fotògraf Miquel Àngel Pérez exposa a Pradell

N.B.. Pradell de la Teixeta – El Punt 17/07/06

’Il·luminacions’ és el títol de l'exposició que el fotògraf barceloní Miquel Àngel Pérez presenta a Pradell. L'exposició consta de 45 fotografies que presenten petits bodegons que transmeten un gran impacte de bellesa per la seva delicada i acurada estètica. L'exposició, organitzada per l'Agrupació Fotogràfica de Reus i la Fototeca Municipal de Reus, ja es va poder contemplar fa uns mesos a la capital del Baix Camp. Ara s'ha traslladat a Pradell, que celebra la festa major de juliol, on estarà oberta a les antigues escoles. Es podrà visitar avui i els pròxims dies 23 i 30 de juliol. També s'ha previst mantenir-la oberta a l'agost.
------ L'eficàcia dels agents nous El Punt 19/07/06
L'arribada dels reforços d'agents de la Guàrdia Civil a les comarques tarragonines que s'ha anat produint les últimes setmanes ja ha tingut una traducció en bons resultats. Segons va concretar el subdelegat del Govern, «si es compara els índexs de delinqüència del juny del 2006 respecte dels que es van registrar el 2005 ja hi ha un descens delictiu del 8%». Abelló va remarcar el treball fet pels efectius, que s'ha concretat en resultats «basats no només en la dedicació sinó també en l'alt grau de professionalitat en la investigació que ha permès dur a terme unes operacions molt importants». Una d'aquestes operacions va ser la que es va practicar contra els lladres que actuaven al Baix Camp i al Priorat i que va comportar la detenció de cinc romanesos que s'estaven en un campament a Maspujols i que haurien comès un centenar de robatoris. El subdelegat va recordar que aquella actuació «no es va fer només amb els guàrdies civils del lloc que tenia el comandament més a prop sinó amb el nombre que va ser necessari. Van actuar més de 60 persones, entre agents, oficials i policia judicial». «El treball de futur és aquest.»
--
 Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info