P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

24 d’octubre 2007

Resum de notícies del Priorat

NOTICIES DEL PRIORAT

Una bodega del Priorat (Tarragona), entre las 100 mejores del mundo según una publicación estadounidense

TARRAGONA, 23 Oct. (EUROPA PRESS) -

 La bodega Capafons-Ossó, con vinos de la Denominación de Origen Montsant y Priorat, se ha situado en la selección de las 100 mejores bodegas de 2007 a nivel mundial elaborada por la revista especializada 'Wines & Spirits' de Estados Unidos. Es la única bodega catalana de la lista.

 'Wines & Spirits' adjunta en su número de este mes una breve historia de la bodega del Priorat, en funcionamiento desde 1967 "mucho antes que nombres como Palacios, Barbier o Pérez convirtieran la región en una de las más prestigiosas de España", según la revista.

 Entre las seleccionadas también se encuentran bodegas de otras partes de España, como por ejemplo las bodegas de la DO Marqués de Cáceres, Ramón Bilbao (La Rioja), Emilio Moro (Valladolid) o Telmo Rodríguez (con bodegas en varias provincias españolas).

  La publicación norteamericana se distribuye entre profesionales de la restauración y el vino en Estados Unidos y Canadá. Además, una vez al año publica una guía que distribuyen los periódicos New York Times y USA Today.

-----------

SORTIM A VEURE MOIXONS!

El Parc Natural de la Serra de Montsant, conjuntament amb l'Institut Català d'Ornitologia us proposen una nova activitat aquesta tardor: "Sortim a veure moixons!". El proper diumenge 28 d'octubre, a les 9 h i des del Refugi d'Albarca, es realitzarà una sortida de camp oberta a totes aquelles persones que volen identificar moixons i passar una bona estona passejant per l'entorn de la singular població d'Albarca, al peu de la serra de Montsant. En Santi Guallar, membre de l'ICO i coordinador de l'Atles dels Ocells de Catalunya durant els hiverns 2006-2009, en farà el guiatge.

Cal portar binocles, roba de camp i esmorzar.
L'activitat és gratuïta però cal fer reserva a:
Parc Natural de la Serra de Montsant (Maurici Montané)
Tel. 977 827 310 - maurici.montane@gencat.net

--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info