P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

13 de setembre 2007

Priorat : Carta del Alcalde de la Torre de Fontaubell

NOTICIES DEL PRIORAT


Com tots sabeu, malauradament a La Torre de Fontaubella hem patit un greu incendi forestal, que ha afectat també els municipis de Pradell de la Teixeta i l’Argentera i  que ha arrasat prop de 450 hectàrees . Han estat uns dies molt durs, de gran patiment i de gran impotència en veure que el foc no es podia parar i que les flames avançaven a pas de gegant.

Però, com acostuma a passar, en els mals moments és quan te n’adones que tens persones al costat que estan amb tu i que t’ajuden. Per això, com a alcalde de La Torre de Fontaubella, i en nom de tot el consistori, vull manifestar públicament l’agraïment als veïns i veïnes de La Torre de Fontaubella, els ajuntaments de les poblacions veïnes, el Consell Comarcal del Priorat, el Consorci de la Serra de Llaberia, les Agrupacions de Defensa Forestal, voluntaris i tantes altres persones que ens ajudat. A més, vull destacar l’extraordinari desplegament de mitjans, tant humans com materials, dels Bombers de la Generalitat i especialment vull ressaltar la gran vàlua humana, la professionalitat i la gran implicació que van demostrar els components del cos de bombers i del GRAF. Igualment agraïm sincerament la tasca feta pels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Creu Roja.

A tots ells els vull donar les gràcies en nom meu, de tot l’Ajuntament i de tots els veïns i veïnes de La Torre de Fontaubella.


JAUME ROFES  -Alcalde de
La Torre de Fontaubella

-   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info