P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

06 d’octubre 2007

Resum de notícies del Priorat

NOTICIES DEL PRIORAT



CAP DE SETMANA
LA MORERA DE MONTSANT

Camí dels Cartoixans. Pedrenca ha organitzat aquesta excursió familiar pel dissabte, 6 d'octubre. Més informació al tel. 690 251 295.

CURSETS I TALLERS 
FALSET
Curs de Cuina. L'Agrupació per a Restauració i el Turisme Rural al Priorat ha organitzat aquest curs dirigit a treballadors de la restauració en actiu i que serà impartit per Mariona Cuadrada. Es portarà a terme a partir del 19 d'octubre, al restaurant Mas Trucafort. Més informació: 977 839 065 / 977 318 054.

ULLDEMOLINS
Curs de Cuina de Tardor. L'Agrupació per a Restauració i el Turisme Rural al Priorat ha organitzat aquest curs dirigit a treballadors de la restauració en actiu i que serà impartit per Lluïs Aymerich i Montse Ferrando (Escola de Cuina de Tortosa). Es portarà a terme a partir del 16 d'octubre, a la Fonda Toldrà. Més informació: 977 561 537. 


--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info