P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

04 de setembre 2007

Resum de notícies del Priorat

NOTICIES DEL PRIORAT


MANU CHAO actuació sorpresa a Poboleda
El conegut cantant de París, ha fet aquest diumenge 2 de setembre una de les seves actuacions "sorpresa" a Poboleda, sense estar anunciada, i per tant amb sols amb 1.000 espectadors, i a un preu de 10 euros l'entrada. En els proxims dies sortirà el seu nou disc La Radiolina


EL SERVEI COMARCAL DE CATALÀ DEL PRIORAT COMENÇA ELS CURSOS DE CATALÀ.

Com cada quadrimestre, el Servei Comarcal de Català del Priorat organitza dos cursos gratuïts per aprendre a parlar en català a Falset. I com a novetat, també es farà un curs de nivell inicial, destinat a aquelles persones que no entenen el català i que no saben expressar-se en cap llengua romànica.

D’altra banda, també s’inicien cursos a distància per a catalanoparlants, dels nivells Intermedi (B) i de Suficiència (C).

Les persones interessades es poden matricular del 12 al 24 de setembre a la seu del Consell Comarcal del Priorat. Els cursos s’iniciaran els dies 8 i 9 d’octubre i s’acabaran a final de gener.

Per a més informació, truqueu al Servei Comarcal de Català del Priorat (SCCP), al telèfon 977 830 119 o entreu al web del CNL l’Àrea de Reus Miquel Ventura, www.cpnl.cat/reus.

 

4 de setembre de 2007


--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info