P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

15 de juliol 2007

reportatge del New York Times, sobre sels vins de la D.O.MONTSANT

NOTICIES DEL PRIORAT

New York Times' publica un reportatge sobre els vins de la Denominació d'Origen MONSANT

El 'New York Times' ha dedicat aquesta setmana un reportatge sobre els vins de la Denominació d'Origen Montsant, en el qual remarca que "la creació de la DO Montsant és una representació en petit de la batalla de Catalunya per la seva autodeterminació". L'article del prestigiós diari nordamericà també elogia que, "després de patir guerres, aliances i dictadures, Catalunya i la seva capital, Barcelona, s'han obstinat sempre a mantenir la seva independència i la seva identitat cultural".

L'article també destaca la qualitat dels vins de la Denominació d'Origen Montsant, que, malgrat la seva joventut, "sembla cridada a fer-se un nom per ella mateixa". En aquest sentit, la peça periodística, titulada 'Des de Catalunya, tasta a la vegada el vell i el nou', manifesta que "com ha succeït amb el Priorat, la DO Montsant està guanyant-se l'atenció en el negoci del vi". Els crítics del NYT també afirmen que "estem tots impressionats i sorpresos per aquests vins".

(E-noticies.com)    Artícle original del New York Times, en anglés     Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info



avast! Antivirus: Missatge Sortint verificat.

Base de dades de virus (VPS): 000756-1, 13/07/2007
Comprovat el: 15/07/2007 11:50:54
avast! - copyright (c) 1988-2007 ALWIL Software.