P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

08 de juliol 2007

Priorat: Ajut a families / aplec de sardanes a Cabacés

NOTICIES DEL PRIORAT

El Consell del Priorat ajudarà les persones amb familiars dependents

Els Serveis Socials del Consell Comarcal del Priorat han engegat un projecte de suport psicològic a les cuidadores que tracten familiars dependents. Aquest projecte consisteix en la creació d'un grup format per 15 persones amb un psicòleg al capdavant que es reuniran cada mes. En aquest espai, les interessades podran intercanviar experiències i compartir sentiments i vivències. La iniciativa ha sorgit a partir de les jornades dirigides a les cuidadores Per cuidar ens hem de cuidar que es va fer fa uns mesos a Cornudella de Montsant i Marçà.
EL PUNT.. Falset. 05/07/07


CABACÉS - Aplec de sardanes

El diumenge dia 15 de juliol de 2007 a partir de les 6 de la tarda i al pati del CEIP El Castell de Cabacés es celebrarà el XXXII Aplec de Sardanes, el qual estarà amenitzat per la Cobla Reus.
Al descans s'oferirà un refrigeri pels assistents.
--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info