P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

06 de juliol 2007

exposició CAMINS HISTORICS

NOTICIES DEL PRIORAT

El Consell Comarcal del Priorat porta una exposició itinerant als pobles de la comarca

Es tracta de "Camins històrics i tradicionals de les comarques de Tarragona", una exposició de la Diputació de Tarragona. 'any passat el Consell Comarcal del Priorat va decidir acostar la cultura als pobles de la comarca. Al llarg del 2006 va portar a diferents municipis prioratins dues exposicions itinerants, una de pintures de Josep Franch-Clapers i l'altra sobre la vida de Lluís Companys. L'èxit de la iniciativa ha portat al Consell Comarcal del Priorat a repetir-la.
En aquest cas ha estat gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona, qui ha cedit l'exposició "Camins històrics i tradicionals de les comarques de Tarragona". Es tracta d'un recull de fotografies de Rafel López Monné repartides en setze plafons que mostren camins i senders de tot tipus, com els camins de ferradura, els de carro o els ramaders.  Gràcies a la iniciativa del Consell Comarcal, l'exposició ja ha visitat Cabacés i Cornudella del Montsant. Ara, fins al 16 de juliol està al Masroig, al casal Flor de Maig, i del 17 al 30 de juliol visitarà Falset, concretament a la sala d'exposicions de la biblioteca.
--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info