P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

22 de maig 2007

Arranjament de camins de muntanya al Priorat

NOTICIES DEL PRIORAT

El Consell Comarcal del Priorat inicia un programa d'arranjament de camins
El Consell Comarcal del Priorat executarà un programa d'arranjament i millora de camins de muntanya.
Properament s'arranjaran el del cementiri a Pradell de la Teixeta, el camí dels Plans a La Figuera i el camí dels dipòsits a Cornudella de Montsant.
 El Consell Comarcal ja ha adjudicat aquestes obres que suposen un cost total de 60.000 euros i aviat començaran les obres.

A la comarca del Priorat hi ha nou municipis que són considerats de muntanya per la Generalitat de Catalunya. Cada any el Consell Comarcal del Priorat gestiona i executa un programa d'arranjament i millora de camins de muntanya.

Enguany els camins que s'arranjaran són el del cementiri a Pradell de la Teixeta, el camí dels Plans a La Figuera i el camí dels dipòsits a Cornudella de Montsant. Gràcies a aquest programa de camins de muntanya, l'any passat es van arranjar tres a La Bisbal, Cabacés i Margalef de Montsant.

Falset / ACN -22-05-2007
--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info