P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

19 de juliol 2007

Activitats al Parc Natural del Montsant

NOTICIES DEL PRIORAT

Mediterrània farà un estudi al Montsant amb l'activitat 'Caçadors d'arbres'

El divendres 20, el dissabte 21 i el diumenge 22 de juliol pel matí es portarà a terme el projecte "Caçadors d'arbres". Aquest projecte té com a objectiu principal realitzar un inventari dels arbres fruiters autòctons del Parc Natural del Montsant gràcies a la participació dels voluntaris. Així com, sensibilitzar i ensenyar als participants els diferents arbres fruiters: com identificar-los i com preservar-los.

 Aquesta iniciativa està oberta a tothom que li agradi caminar, gaudir i aprendre de la natura. Cada dia es seguirà una ruta diferent proposada pel Parc Natural del Montsant. Per al camí es georeferenciaran mitjançant GPS, fotografiaran i descriuran les diferents espècies d’arbres fruiters autòctons. Al acabar la ruta del dia, Mediterrània-CIE invitarà als participants a dinar al mateix parc com a agraïment. El diumenge, a més, tots els voluntaris tindran la possibilitat de fer-se un bany al riu Montsant pel seu pas al mateix parc natural.

Tots els dies es quedarà amb els participants a l’oficina de Mediterrània per sortir tots junts i amb el mínim de cotxes possible. El divendres l’hora de sortida serà a les 7h del matí, mentre que el dissabte i el diumenge es sortirà de l’oficina de Mediterrània a les 8h. Aquesta activitat necessita inscripció. Poden trucar per més informació i/o inscripcions al 977 55 13 00 o al 659 52 43 59 o escriure a educa@mediterrania-cie.org o a naturaleza@mediterrania-cie.org. El projecte “Caçadors d’arbres” l’organitza Mediterrània Centre d’Iniciatives Ecològiques juntament amb la col·laboració de Obras Sociales de Caja Mediterráneo en el seu programa de Voluntariat Ambiental (VOLCAM).


--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info