P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

04 de maig 2007

Celler de Capçanes

NOTICIES DEL PRIORAT

El Celler de Capçanes reobre les seves portes desprès de catorze anys
Per primera vegada des del 1933, el Celler de Capçanes del Priorat obre les seves portes aquest divendres a la nit, entre les 23 hores i la 01:00 de la matinada, per presentar un tast de garnatxes totalment innovador. Sota el títol 'La força d'una terra' es presenten quatre garnatxes de diferents terrers: calcària, licorella, argila i panal.Es tracta de quatre vins conreats en terrenys diferents, que no estan embotellats i que, per tant, únicament es podran consumir aquest divendres a la nit.

El tast es complementarà amb una visita guiada per la bodega de la cooperativa amb una exposició de l'obra pictòrica de Ferrer Pedrol, fill de la comarca.

El Celler de Capçanes és conegut, principalment, per l'elaboració del vi 'kosher' que, amb la marca Flor de Primavera, gaudeix d'un elevat prestigi entre la comunitat jueva de Nova York. A més dels Estats Units, els productes d'aquesta cooperativa del Priorat s'exporten actualment a 35 països, i també són molt valorats a mercats com els de Filipines, Corea, Austràlia, el Perú, Panamà, Nova Zelanda i el Brasil.

Capçanes / ACN 04-05-2007 /


--   Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info