P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

04 de maig 2006

el Priorat a la TV Russa

NOTICIES DEL PRIORAT


UN EQUIP DE
LA TELEVISIÓ RUSSA AL PRIORAT


El passat dimecres 26 d’abril tècnics de l'Oficina de Turisme del Consell comarcal del Priorat van acompanyar un equip de televisió rus en la filmació que van realitzar per al programa sobre coses curioses de països del món "Això és el que heu preguntat".

A través de Turisme de Catalunya i el Patronat de Turisme de Costa Daurada, l'Oficina del Priorat va organitzar les visites a la Cartoixa d'Scala Dei i al celler Agrícola Falset-Marçà, on van poder tastar els seus vins. L’objectiu del reportatge era vincular el plaer de beure vi amb les seves propietats beneficioses per a la salut, no només a nivell intern sinó també extern, com ho posa de manifest la vinoteràpia. Aquesta nova fórmula de fer salut a través dels banys de vi i massatges amb productes derivats del raïm s’ha començat a posar de moda i ja s’ofereix en un hotel de Salou.

Durant la filmació, l’equip va entrevistar en un to divertit a diverses persones de Falset preguntant sobre les propietats del vi i la vinoteràpia. El programa s’emetrà el proper mes de setembre.

D’altra banda, a partir de les gestions fetes per l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal i el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, un touroperador britànic va programar una estada de sis dies a la comarca amb motiu de la Fira del Vi, que va tenir lloc a Falset el cap de setmana passat. El grup, integrat per 22 persones, va visitar diversos cellers, així com punts clau del nostre patrimoni, com la Cartoixa d'Scala Dei. A més, durant alguns dels seus àpats, diversos cellers de la comarca van presentar els seus vins i també se’ls va fer una introducció al món de l’oli a través d’un tast comentat.

(informació rebuda del Consell Comarcal del Priorat)