P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

28 d’abril 2006

els vins del Priorat i Montsant i els jugadors del Barça...

NOTICIES DEL PRIORAT

ACN | Diari de Tarragona - 28/04/06

La DOQ Priorat i la DO Montsant obsequiaran als jugadors del FC Barcelona amb el seu pes en vi si es proclamen guanyadors de la 'Champions Leauge' a París el proper 17 de maig.

Segons els primers càlculs, el pes dels jugadors del Barça equivaldria a una tona i mitja de vi (1.680 litres), com a resultant de multiplicar 21 jugadors de la plantilla per 80 quilos de pes mitjà.

La declaració d'intencions es va produir en el marc del programa 'En directe' de TV3 que es va emetre des de Falset amb motiu de la celebració aquest cap de setmana de la Fira del Vi de Falset, la Mostra de Vins de les DO de la comarca del Priorat. Així ho van manifestar els convidats al programa, el president de la DOQ Priorat, Salustià Àlvarez, i el president de la DO Montsant i alcalde de Falset, Jaume Domènech.

Aquest divendres, les dues denominacions d'origen ja han iniciat les gestions davant del club blaugrana per tirar endavant la iniciativa si el Barça guanya la final a París que l'enfrontarà a l'Arsenal de Londres. En concret, les DO s'han interessat per 'calcular sense marge d'error' el pes total dels futbolistes del primer equip.

Cal recordar que Barcelona és la ciutat convidada en aquesta onzena edició de la Fira del Vi de Falset. La presentació del certamen va tenir lloc fa pocs dies a Barcelona i va comptar amb la presència del tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Portabella. Els organitzadors volen posar l'accent amb aquesta i altres mesures 'en el baix consum de vi català que es registra a Barcelona ciutat i, en general, en el mercat intern de Catalunya'.