P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

20 d’abril 2006

Fira del Vi 2006


Programa d’actes FIRA VI 2006 a FALSET

Dimarts 25 d’abril
Xerrada: El futur dels estudis d’Enologia
A càrrec del Dr. Fernando Zamora, Degà de la Facultat d’Enologia de la URV.
A les 20 hores a l’IES Priorat.

Dijous 27 d’abril
Xerrada: La traçabilitat en el sector vitícola.
Organitza AGRIFINC gestió informatitzada de processos del sector vitícola
A les 20 hores a la Sala d’actes de l’Ajuntament

Tast vertical de Priorat
A les 21 hores al Celler de l’Aspic (tel. 977 83 12 46)

Divendres 28 d’abril
Jornada tècnica: Entorn, vinya i paisatge
De les 9’45 a les 13’50 hores al teatre de l’Artesana
Organitza: DARP

Tast de vins blancs
A les 19 hores a la vinateria Aguiló (tel. 977 83 07 76)

Dissabte 29 d’abril
Inauguració de la Fira
A càrrec del Conseller de Comerç, Turisme i Consum, Honorable Sr. Josep Huguet i Biosca
A les 12 hores a la Sala d’actes de l’Ajuntament

Festa de l’Escola d’Enologia: ‘25 anys d’Escola’
Benvinguda i parlaments. A les 18 hores.
Refrigeri. Simultàniament, visita a l’exposició “Ara fa 25 anys”
Taula rodona: Repercussió de l’Escola d’Enologia en el sector vitivinícola. A les 19:30 hores
A l’IES Priorat.
Totes les persones que us sentiu partícips de l’Escola d’Enologia hi esteu convidats.

Mostra de dolços del Priorat
A les 18 hores a la Plaça de la Quartera
Organitza l’Associació de dones de la Quartera

Tast vins de Xerès
A les 19 hores a la carpa VIP

Diumenge 30 d’abril
Tast del decenni. Es tastaran vins de l’anyada 1996
A les 11 hores a la Sala de Tast de l’IES Priorat.



Tast de vins rancis de la comarca del Priorat
A les 12 hores a la plaça de la Quartera

Tast presentació collita 2004
A les 17 hores a l’IES Priorat.

Dilluns 1 de maig
Mostra de cuina: La cuina del vi
A les 11 hores al carrer de Baix o Quartera

Degustació de Carinyenes de D.O.Q. Priorat, D.O Montsant i altres D.O. al restaurant Irreductibles (tel. 661 356 766)

Montsant 2001: Comença l’aventura
Tast i degustació dirigida pel Dr. Fernando Zamora Marín, Degà de la Facultat d’Enologia de Tarragona , a les 13,30h. A la Vi-zzeria (tel. 977 83 13 79)

Dimarts 2 de maig
Tast presentació collita 2004, per a Professionals
A les 10 hores a l’IES Priorat

Tast de grans vins garnatxa del món
A les 21 hores al Celler de l’Aspic ( tel. 977 83 12 46)

Altres Activitats:
• Cursos accelerats d’iniciació al tast de vins. Informació i venda a l’estand d’informació de la Fira.
• Visites al celler cooperatiu de Falset-Marçà
• Exposició Priorat, l’art i el vi. Al Teatre l’Artesana.


Notes:

Dilluns dia 8 de maig: Tast d’oli dirigida a restauració, cases de pagès i agrobotigues de la Comarca del Priorat per donar a conèixer el producte: OLEUM PRIORAT
De 10 a 11h. A la Sala d’Actes de la Cooperativa Falset-Marçà.

Del dia 29 d’abril a l’1 de maig al migdia Fira del vi al Pont.
Hi haurà servei de restauració a càrrec del grup Matas Arnalot a la plaça de la Quartera.