P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

22 de gener 2008

NOTICIES DEL PRIORAT

Els Mossos d'Esquadra completaran el seu desplegament a Tarragona amb la construcció de quatre noves comissaries

El Govern ha aprovat aquest dimarts impulsar la construcció de 4 comissaries a la demarcació de Tarragona per completar el desplegament dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, s'ha acceptat la cessió gratuïta dels terrenys per construir els nous edificis a Falset, Gandesa, Montblanc i Valls. Els nous equipaments permetran completar el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, que finalitzarà l'1 de novembre.

El Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta dels terrenys on es construiran quatre noves comissaries dels Mossos d'Esquadra a les comarques de Tarragona, en concret a Falset (Priorat), Gandesa (Terra Alta), Montblanc (Conca de Barberà) i Valls (Alt Camp), amb l'objectiu de completar el desplegament de la policia de la Generalitat a tot el territori català. D'aquesta manera el Govern garanteix el desplegament a les nou comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, on els Mossos d'Esquadra assumiran les competències de seguretat ciutadana, ordre públic i policia judicial l'1 de novembre del 2008.

Diari de Tarragona
---------

NOVA SORTIDA A LA NEU ORGANITZADA PEL CONSELL COMARCAL DEL PRIORAT

L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Priorat ja ha obert el període d'inscripcions per a "Lo Priorat Esquia!", un programa que consisteix a fer una sortida de cap de setmana a la neu destinada als joves prioratins. Enguany la sortida es farà els dies 15, 16 i 17 de febrer a Port- Ainé, amb allotjament a l'Alberg Les Estades.

L'èxit de l'edició de l'any passat, en la qual hi van participar cinquanta-cinc joves de la comarca, ha fet que l'Àrea de Joventut torni a organitzar aquesta activitat que té com a objectiu afavorir la cohesió dels joves a través de la pràctica de l'esport.

Les places són limitades, per tant, tots els interessats es poden inscriure abans del 7 de febrer a l'Oficina de Joventut del Consell Comarcal. El preu és de 125 euros amb lloguer d'esquís inclòs, 130 amb lloguer de material de surf de neu i 115 si es disposa de material propi.



  Butlletí de NOTÍCIES DEL PRIORAT  Periòdicament us farem arribar notícies publicades a diferents mitjans de comunicació, relacionades amb el territori del  Priorat, els seus pobles i la seva gent.  Tanmateix, si teniu notícies, avisos o comunicats que penseu que poden ser d'interès general, ens les podeu enviar i ho inclourem en properes edicions del nostre butlletí.  Salutacions,  Ramon Pàmies Editor del Butlletí de Notícies del Priorat  podeu veure algunes de les informacions anteriors a www.priorat.info