P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

14 de gener 2008


El passat 18 de desembre a l’IES Priorat es va signar el Conveni de Col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Grup Sagessa-Grup d’Assistència Sanitària i Social.

per impartir els cicles formatius de Formació Professional inicial de grau mitjà de Cures d’Auxiliar d’Infermeria i d’Atenció Sociosanitària a l’IES Priorat de Falset.
A l’acte hi van assistir el Director General d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, el senyor Josep Francí i el Director General del Grup Sagessa, el senyor Lluís Nualart que van signar l’esmentat conveni.


Aquest conveni permet una major qualitat en la formació dels cicles de Cures d’Auxiliar d’Infermeria i d’Atenció Sociosanitària de l’IES Priorat. Concretament podem destacar els següents aspectes:
L’alumnat podrà complementar la seva formació acadèmica a l’Hospital de Mora d’Ebre. A l’IES Priorat disposem d’unes instal·lacions on es simula la realitat que després trobaran els nostres alumnes a la seva feina laboral, però es evident que no es poden reproduir totes les situacions, com per exemple les possibilitat que ens presenta un hospital.
A més a més es prioritzaran les pràctiques al centres relacionats amb l’Hospital de Mora d’Ebre.
S’han programat el crèdits de lliure disposició de l’IES Priorat escoltant les necessitats de l’Hospital de Mora d’Ebre, concretament un crèdit de Gestió de la Qualitat als Centres Sanitaris.
El compromís del Departament d’Educació d’impartir de forma conjunta els dos cicles esmentats a l’IES Priorat de manera que permeti obtenir les dues titulacions en dos cursos acadèmics.

Després de la signatura del conveni, els senyor Francí i el senyor Nualart van visitar als alumnes i les alumnes dels cicles formatius que els hi havia preparat un ‘esmorzar saludable’ i els hi van dirigir unes paraules d’agraïment perquè estant molt esperançats en el seu futur laboral., ja que aquest estudis els permetrà treballar a les seves comarques i de l’ofici que els agrada.

D’altra banda la direcció de l’Hospital de Mora d’Ebre, el professorat i la direcció de l’IES Priorat, van mostrar una vegada més l’interès de seguir treballant conjuntament. A partir de les bases d’aquest conveni permetrà a partir