P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

22 de maig 2006

Més robatoris a La Morera de Montsant

NOTICIES DEL PRIORAT

Assalten un restaurant, roben un vehicle i en forcen tres més aquesta matinada a la Morera de Montsant

La Morera de Montsant ha patit nous robatoris aquesta matinada. L'alcaldessa, Núria Crivillé, ha explicat a l'ACN que els lladres han assaltat tres cotxes i n'han robat un quart, propietat del tinent d'alcalde del municipi. Els delinqüents també han entrat a un restaurant, d'on han substret la caixa registradora i menjar. Aquest és el quart robatori que pateix la Morera en menys de dos mesos.

L'alcaldessa de la Morera de Montsant, Núria Crivillé, ha confirmat que la matinada de diumenge a dilluns han robat de nou al municipi. Concretament, han intentat robar sense èxit tres vehicles, després d'accedir-hi forcejant panys i trencant vidres. El que sí que han aconseguit substreure és una furgoneta, propietat del tinent d'alcalde del municipi, Ricard Passanau.

Presumptament els mateixos lladres són els responsables d'un assalt que va patir el restaurant La Morera. Els delinqüents van prendre la caixa registradora, que només contenia poques monedes, i menjar del magatzem del restaurant. L'alcaldessa de la Morera de Montsant ha explicat que alguns veïns del municipi van sentir el soroll d'un vehicle vora les cinc de la matinada, cosa que fa pensar que es tractava del robatori de la furgoneta.

Per la seva banda, l'alcalde de Cornudella del Montsant, Josep Maria Castan, ha explicat a l'ACN que vora les dotze de la nit, veïns del municipi van identificar un vehicle sospitós i van veure dos nois fugint corrents d'una finca. L'alcalde pensa que aquestes dues mateixes persones, podrien ser les causants dels robatoris de la Morera.

Tant Crivillé com Castan expliquen que els veïns estan espantats i que volen una resposta efectiva el més aviat possible. L'alcalde de Cornudella pensa que el Consell d'Alcaldes del Priorat ha de reunir-se ja i demanar aquesta mateixa setmana una entrevistar amb el Ministeri d'Interior i que aquest, ha de 'solucionar com sigui aquest problema'. Castan manifesta que si la Generalitat no pot fer el desplegament dels Mossos fins l'any 2008, si convé que 'torni la Guàrdia Civil i després si volen que marxin'.

David Fernàndez // ACN
|