P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

26 de maig 2006

detinguts autors dels robatoris

NOTICIES DEL PRIORAT


Baix Camp // Maspujols
La Guàrdia Civil deté al Baix Camp cinc persones que podrien ser integrants de les bandes que cometen assalts violents
Primeres detencions en relació amb els robatoris violents comesos aquestes últimes setmanes a les comarques de Tarragona. La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones relacionades amb aquests assalts. De fet, es creu que podrien ser els autors del gran nombre de robatoris comesos últimament. Segons les primeres dades, els detinguts haurien actuat no només a Tarragona, sinó també en altres punts de Catalunya.

Els cinc presumptes lladres romanesos han estat detinguts en un bosc de Maspujols, on vivien com a "guerrillers" aplicant els seus coneixements militars. Després que l'alcalde de les Borges i president del Consell Comarcal ha anunciat les detencions, fonts policials han explicat que els lladres vivien en un frondós bosc de difícil accés i que ha calgut la intervenció de cossos d'elit de la Guàrdia Civil per evitar que fugissin.Concretament, en l'operació van intervenir agents del Grup Rural de Seguretat (GRS), antidisturbis i de la Unitat Central Operativa (UCO), a més d'helicòpters.

Més tard, agents de la Guàrdia Civil han efectuat diversos registres per acabar de determinar si la banda havia robat en habitatges quan els seus inquilins no eren dins o si pot ser l'autora d'algun assalt violent. De moment, la Guàrdia Civil ja ha confiscat a la banda nombrosos objectes robats en molts habitatges. Els registres també han permès descobrir que els detinguts tenien ja prop d'una tona de material a punt per enviar a Romania, el seu país d'origen.

(telenoticies de TV3)