P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

23 de desembre 2005

Butlletí de notícies

Pantà dels Guiamets (EL PUNT 15/12/05)
L'Institut Català de Crèdit Agrari (ICCA) ha formalitzat 98 préstecs a les Terres de l'Ebre per un import de 843.996 euros
També rebran aquests préstecs els regants de la zona oriental de la Terra Alta i els del pantà dels Guiamets. Pel que fa al termini màxim d'aquests préstecs, és de 25 anys i el tipus d'interès, variable, està referenciat en l'Euribor a un any més un diferencial de 0,4 punts.
---------

Entre el 2005 i el 2014, la Generalitat - ACA -construirà 21 estacions depuradores d'aigües residuals en els pobles del Priorat (Diari de Tarragona)
---------------

Diputacio: INAUGURADES LES OBRES DE MILLORA DE LA FAÇANA DE L'ESGLÉSIA
DE MARGALEF


-----------------

Subvenció de Turisme -El Punt 06/12/05
El Departament de Turisme de la Generalitat va atorgar una ajuda de 13.000 euros per tal de començar els primers treballs del projecte, que es basen en la senyalització de les dues rutes que discorren per Falset, Marçà, Capçanes, Gratallops, Torroja del Priorat i la Vilella Baixa.
Precisament aquests municipis i el Consell Comarcal finançaran la resta del pressupost destinat a aquests treballs. Un cop establertes les rutes, des del consell s'està treballant ja en una segona fase del projecte, que, segons un dels tècnics del patronat de turisme, David Esteller, «englobarà tota la comarca del Priorat». Pel que fa als terminis, es preveu que en breu acabin les tasques de senyalització dels primers itineraris que es podran fer caminant i, «a mitjà termini», es començaran a perfilar la resta de rutes de Camins del Vi.

---------------


Ramón Julián (escalador) encadena "A la puta rue".

La temporada de competiciones ha terminado y Ramonet vuelve a la roca, su “parón invernal” confiamos en que servirá para engordar su libreta de octavos y quizás con algún proyecto…
De momento Ramón ha visitado Margalef en Tarragona y se ha hecho con la primera de A la puta rue y propone 8b+ para la ruta que ha encadenado al tercer intento.
Sabemos que Ramón persigue un proyecto en Siurana, donde encadenará la primera de La Rambla 9a+, considerada por muchos la ruta mas dura del mundo.

--