P R I O R A T

Recull de noticies de la comarca

Nom:
Ubicació: Priorat, Catalunya, Spain

15 de novembre 2005

Recull de notícies

El president de la Diputació de Tarragona amb motiu de la visita que realitzarà a la Comarca del Priorat el proper dissabte dia 19 de novembre visitarà les obres d'acondicionament de la carretera TP-7101 de Falset a Bellmunt del Priorat.
-------------

La Diputació de Tarragona presenta al poble de Capçanes el Projecte de les obres d'acondicionament de la carretera TV-3002 de Capçanes a Marçà en un acte que es realitzarà a local de La Pedrera, carrer Abadia, s/n a les 12,30 h del proper dissabte dia 19 de novembre de 2005.
-------------

La Diputació de Tarragona inaugura el dissabte dia 19 de novembre a la Comarca del Priorat les obres d'acondicionament de la intersecció de la carretera d'accés a la població de La Morera de Montsant amb el camí d'Escaladei amb una inversió total de 175.898 euros.


Diari de Tarragona - Comarques - 03/11/2005 La Generalitat reformarà i ampliarà l'edifici del Jutjat de Falset

La Generalitat ha aprovat el concurs de les obres d'ampliació i reforma de l'edifici del Jutjat de Falset, que duplicarà l'espai disponible en l'actualitat i assolirà gairebé 300 metres quadrats. El pressupost de les obres s'eleva a 310.759 euros.

El Jutjat de Falset està ubicat a la primera planta d'un edifici d'habitatges, al número 13 del cèntric carrer Miquel Barceló de la capital del Priorat.
Els treballs d'ampliació de les dependències judicials consisteixen en l'habilitació de la planta baixa de l'edifici, la rehabilitació de la planta actual, i la nova distribució d'espais per tal d'atendre correctament tots els serveis, independitzar l'accés al Jutjat respecte als habitatges, i suprimir les barreres arquitectòniques que hi ha actualment.
La planta baixa, de 142,05 metres quadrats, comptarà amb un accés independent, una sala de vistes, un despatx per al metge forense, un despatx per als procuradors i advocats, una cel·la i diversos serveis judicials.

Nova oficina judicial
A la planta primera, de 154,22 metres quadrats de superfície, s'ubicaran els despatxos del jutge, el secretari i el fiscal, la nova oficina judicial, el Registre Civil, l'arxiu, un despatx polivalent i diversos serveis i instal·lacions informàtiques.
El Diari Oficial de la Generalitat ha estat la publicació que ha donat a conèixer el concurs de licitació de les obres d'ampliació.
Les ofertes de les empreses interessades es poden presentar fins al 21 de novembre.
---------------------------------

El Celler LAURONA, D.O.Montsant, de FALSET està organitzant un tast vertical del vi Laurona i 6 Vinyes de Laurona pel proper mes de Desembre
www.cellerlaurona.com
----------------------------------

CONSELL COMARCAL PRIORAT

El Ple del Consell Comarcal del Priorat, en sessió ordinària núm. 8/2005, realitzada el dia 3 d'octubre de 2005, va aprovar inicialment les Bases reguladores del concurs públic per a la concessió d'ajuts en matèria d'ensenyaments artístics i d'adults per al curs 2005/06.
Simultàniament, es publiquen en annex les bases aprovades, i s'obren les corresponents convocatòries públiques, si bé condicionades resolutòriament al resultat del tràmit d'informació pública.